Nejprodávanější tituly - duben 2024
kuchařky

Buchty po ránu - 11%
(3x)
Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne?
kuchařky

Buchty po ránu

359 Kč
319 Kč
Klasická italská kuchyně - 11%
(1x)
Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí.
kuchařky

Klasická italská kuchyně

629 Kč
559 Kč
Heřmanova kuchařka - 20%
Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda, šťastny jak lazeňska veverka, že jsem mohl vydat svoju prvni knižku v životě.
kuchařky
Ukázky

Heřmanova kuchařka

279 Kč
223 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 11%
(2x)
Autoři (lékař i nutriční sestra) jsou pracovníci IKEMu. Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, u ulcerosní kolitidy a Crohnovy nemoci, po resekci střev a z počátku zavedení vývodu z tenkého i tlustého střeva (nejčastěji jeden měsíc, neurčí-li lékař jinak).
kuchařky
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

206 Kč
183 Kč
Pravda o cukru - 11%
(3x)
Deset triků, díky kterým si vyrovnáte hladinu glukózy v krvi bez držení diety a můžete dál jíst své oblíbené potraviny.
kuchařky

Pravda o cukru

358 Kč
318 Kč
Moderní česká cukrařina - 11%
(1x)
Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá.
kuchařky
Ukázky

Moderní česká cukrařina

404 Kč
359 Kč
Rostlinně - 11%
(1x)
Kuchařka plná moderních veganských receptů. Rostlinná strava může být stejně pestrá, zajímavá, výživná a plná chutí jako strava s živočišnými výrobky.
kuchařky
Ukázky

Rostlinně

422 Kč
375 Kč
Za kamna vlezem - 11%
(2x)
Knížka unikátním způsobem spojuje vyprávění o lidových tradicích, úvahy o přirozeném běhu života a osvědčené recepty babiččiny kuchyně.
kuchařky

Za kamna vlezem

386 Kč
343 Kč
Zelenina - 11%
Je sexy a vévodí kuchyním luxusních restaurací, i těm u nás doma. Ano, je to ZELENINA! Autorka Tereza, známá také jako blogerka Inspired Kitchen, vás naučí jídla doslova zeleninová.
kuchařky

Zelenina

494 Kč
439 Kč
Malá diabetická kuchařka - 11%
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost.
kuchařky

Malá diabetická kuchařka

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 105 položek
1 2 3 .. 11 > >>