Nejprodávanější tituly - duben 2024
hudba

Texty písní - 11%
(1x)
Osmdesát let od narození a třicet let po smrti Karla Kryla vydává nakladatelství Torst úplný soubor všech jeho písňových textů, připravený na základě jeho rukopisů a s jeho vlastními ilustracemi.
hudba

Texty písní

493 Kč
438 Kč
Tvůrčí akt: Způsob bytí ve světě - 11%
(1x)
Legendární hudební producent, známý svou jedinečnou dovedností ukazovat druhým cestu ke zřídlu jejich tvořivosti, po mnohaletém úsilí předkládá čtenářům nádherně zpracovanou knihu, ve které se s námi dělí o hlubokou moudrost.
hudba

Tvůrčí akt: Způsob bytí ve světě

539 Kč
479 Kč
Víra, naděje a masakr - 11%
(3x)

Během pandemie covidu strávil dle svých slov Nick Cave celé hodiny na telefonu; jedním z lidí, s nimiž si volal nejčastěji, byl irský zpěvák a publicista Seán O’Hagan...

hudba
Ukázky

Víra, naděje a masakr

448 Kč
398 Kč
Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina - 11%
Autor na základě více než 400 rozhovorů s Cobainovými přáteli, rodiči, kolegy i díky exkluzivnímu přístupu k citacím Cobainových deníků odhaluje mnohá neznámá tajemství, která se váží k této legendární hvězdě i jeho skupině Nirvana.
hudba

Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina

449 Kč
399 Kč
Punk & hardcore - 11%
Od vzniku punku uplynulo čtyřicet let. Mnozí jeho protagonisté jsou po smrti, mrtvý ale pořád není. Jaký byl a jaký je?
hudba

Punk & hardcore

223 Kč
198 Kč
Iveta - Fotografie tvořené s láskou - 11%
„V ateliéru mi vyprávěla o střípcích svých dnů a já jsem naslouchal a fotografoval.“ Miloš Schmiedberger
hudba

Iveta - Fotografie tvořené s láskou

719 Kč
639 Kč
Biblical - 11%
V knize Biblical, která je jakýmsi manifestem a soupisem zákonů a pravidel, Halford sdílí své názory, vzpomínky a anekdoty týkající se všech aspektů rokenrolového hraní a životního stylu, od koncertů a turné, groupies a tour manažery po tetování.
hudba

Biblical

449 Kč
399 Kč
Klavírní myšlení Ivana Klánského - 11%
Kniha představuje významnou osobnost současného pianistického umění, prof. Ivana Klánského. Pojednává o jeho tvůrčím a pedagogickém zrání, životní cestě od jeho prvních klavírních krůčků přes studia na konzervatoři a AMU v Praze.
hudba

Klavírní myšlení Ivana Klánského

261 Kč
232 Kč
Ušima střední třídy - 11%
(1x)
Jak by zněl soundtrack k období změn přelomu osmdesátých a devadesátých let? Proč byly některé hudební žánry chápány jako progresivní a jiné naopak jako odkazující buď k minulosti anebo těm částem společnosti, jejichž vliv bylo vhodné vytěsnit?
hudba

Ušima střední třídy

441 Kč
392 Kč
Tak to bylo, tak to je... Járo, kakao! - 11%
Frontman kapely Tři sestry Lou Fanánek Hagen je výjimečná osobnost. Ačkoli tvrdí, že se nikdy nenaučil pořádně hrát na žádný nástroj a neumí zpívat, jsou mu ochotni naslouchat tisíce lidí. Fanánek je totiž bez nadsázky mistrem slova.
hudba

Tak to bylo, tak to je... Járo, kakao!

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 53 položek
1 2 3 .. 6 > >>