Nejprodávanější tituly - únor 2024
historické podobory

Úsvit všeho - 11%
Dlouhé tisíce let jsme údajně žili v absolutně rovnostářských kmenech – než jsme vynalezli zemědělství a s ním také bohatství a chudobu, byrokracii a krutovládce. Učitelé dějepisu i autoři bestsellerů o historii tento jednoduchý příběh milují.
historické podobory

Úsvit všeho

629 Kč
559 Kč
Cesta kolem světa - 11%
Autor tradičně nazývaný Jan z Mandevillu, podle posledních bádání rytíř anglického či francouzského původu, který žil ve 14. století, líčí své údajné putování tehdy známým světem od Francie před Jeruzalém do Persie, na Kavkaz a do Indie.
historické podobory
Ukázky

Cesta kolem světa

619 Kč
550 Kč
Tajemství Karlova mostu - 11%
Víte, že Karlův most se vlastně jmenuje most svatého Víta? Víte, že po Karlově mostě jezdily tramvaje? Víte, že socha Jana Nepomuckého z Karlova mostu je vzorem pro desítky tisíc soch po celém světě?
historické podobory

Tajemství Karlova mostu

314 Kč
279 Kč
Hon na krtka KGB ve vedení CIA - 11%
Investigativní příběh o honu na krtka KGB zahrabaného v nejvyšších patrech CIA.
historické podobory

Hon na krtka KGB ve vedení CIA

359 Kč
319 Kč
O zkáze Británie - 11%
Gildas (či Gilda, kol. 500–570) byl britonský klerik. Učenost a literární styl mu vysloužily přídomek Sapiens (Moudrý). Jeho spis v latinském originále známý pod názvem De excidio et conquestu Britanniae (O zkáze a dobytí Británie).
historické podobory
Ukázky

O zkáze Británie

322 Kč
286 Kč
Kronika Čechů - 6%
(3x)
Klasický, do jisté míry modernizovaný překlad doplňuje předmluva a poznámkový aparát předního znalce českých dějin Martina Wihody.
historické podobory

Kronika Čechů

296 Kč
278 Kč
Divize Charlemagne - 11%
(1x)

Divize Charlemagne, neboli 33. Waffen Grenadier Division der SS Charlemagne, byla vytvořena na podzim 1944 z různých francouzských dobrovolnických jednotek.

historické podobory
Ukázky

Divize Charlemagne

495 Kč
440 Kč
Jarní Tradinář - Od ledna do června - 11%
Kniha navazuje na čtenářsky úspěšné tituly Tradinář – Rodinný a tvořivý rok plný oslav a rituálů a Vánoční Tradinář – od Dušiček po Hromnice a pokračuje masopustem a postním obdobím do Velikonoc a následně až do letnic.
historické podobory

Jarní Tradinář - Od ledna do června

539 Kč
479 Kč
Hodina dějepichu - 11%
Měl Hitler skutečně malý penis a pouze jedno varle? Bojovali opravdu rytíři o čest svých dam? A měly tyhle dámy vůbec nějakou čest? A hlavně… kde se jako vzaly kondomy?
historické podobory

Hodina dějepichu

359 Kč
319 Kč
Reprezentace a praxe sociální kontroly v pozdně středověkých městech - 11%
Kniha připravená týmem předních historiků a historiček pod vedením Martina Čapského otevírá v české historiografii dosud málo prozkoumané téma: počátky institucionalizované sociální kontroly v pozdně středověkých městech.
historické podobory

Reprezentace a praxe sociální kontroly v pozdně středověkých městech

414 Kč
368 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 160 položek
1 2 3 .. 16 > >>