Nejprodávanější tituly v roce 2023
biologie

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
biologie

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
S hlavou v oblacích - 11%
(1x)
Asi každý se někdy zasnil, jaké by to bylo roztáhnout křídla a vznést se do vzduchu jako pták. Ale jak vlastně ptáci létají? A co netopýři nebo motýli? K čemu je některým savcům či plazům schopnost plachtit? ...
biologie
Ukázky

S hlavou v oblacích

449 Kč
399 Kč
Planta sapiens - 11%
(2x)
Kniha Planta sapiens je fascinující sondou do vnitřního světa rostlin založená na nejmodernějším výzkumu rostlinné inteligence. Dokážeme-li pochopit, jaké je to být rostlinou, mohli bychom mít z okolního světa mnohem víc.
biologie

Planta sapiens

404 Kč
359 Kč
Darwin - 11%
Charles Darwin je velká osobnost, která změnila svět. Jeho revoluční teorie evoluce přirozeným výběrem byla ve své době kontroverzní a vysmívaná, platí ale už více než 150 let. Bohatě ilustrovaná kniha vás provede Darwinovým životem profesním, jeho slavnou cestou na Galapágy, ale i jeho životem soukromým.
biologie

Darwin

314 Kč
279 Kč
Dobro a zlo 21. století - 11%
(4x)
Milníky současnosti v rozhovoru se známým knězem a přírodovědcem.
biologie
Ukázky

Dobro a zlo 21. století

314 Kč
279 Kč
Multiorgasmický muž - 11%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
biologie

Multiorgasmický muž

297 Kč
264 Kč
Dopamin - 11%
Proč jsme tak posedlí věcmi, po nichž toužíme, ale po jejich dosažení o ně rychle ztratíme zájem? Jak to, že se vášeň tak rychle mění ve lhostejnost? Z jakého důvodu tolik lidí upadá do pasti závislostí?
biologie
Ukázky

Dopamin

359 Kč
319 Kč
Tajemství těla - 11%
Představte si, že budeme dlouho dopředu vědět, s jakou pravděpodobností se u nás vyvine rakovina, že budeme mít k dispozici personalizované poznatky o svých genech, orgánech a buňkách.
biologie

Tajemství těla

313 Kč
278 Kč
Zaříkávač zvířat - 11%
(1x)
Hluboko v šumavských hvozdech, na česko-německém pomezí, uprostřed lesa poblíž Bodenmais žije člověk, který dokáže komunikovat se zvířaty.Lesní muž s medvědí postavou, plnovousem, v zeleném plstěném klobouku a často i s veverkou nebo kunou na rameni.
biologie
Ukázky

Zaříkávač zvířat

404 Kč
359 Kč
Prolomený kód života - 11%
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
biologie

Prolomený kód života

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 167 položek
1 2 3 .. 17 > >>