Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024

Beren a Lúthien
(5x)
Výpravný příběh Berena a Lúthien přivádí čtenáře zpět mezi lidské, elfské i trpasličí obyvatele Tolkienovy Středozemě. Autor tento příběh osudové lásky napsal už v roce 1917, po návratu z bojišť první světové války.
Ukázky

Beren a Lúthien

448 Kč
Desatero pohybů
(1x)
Vážky létají přes oceán z Indie do Mosambiku, i když jejich tělo disponuje zásobou energie jenom na čtyři hodiny letu. Vorvaňovci při potápění do tříkilometrových hloubek stráví pod hladinou skoro čtyři hodiny.

Desatero pohybů

449 Kč
Lunární kalendář Krásné paní s publikací 2024
V Lunárním kalendáři Krásné paní najdete rady, co je dobré pro sebe udělat v souladu s putováním Měsíce ve zvěrokruhu. Nechybí ani přehled dění na obloze roku 2024.

Lunární kalendář Krásné paní s publikací 2024

134 Kč
Ragby
(2x)
Sdílená radost, nadšení, respekt, týmový duch a disciplína. To jsou základní hodnoty sportu, který stojí na rychlosti, síle, komplexních dovednostech a tvrdých, přesto férových soubojích tělo na tělo.
Ukázky

Ragby

1 125 Kč
Proč jsme tak naštvané?
(5x)
Cílem knihy Proč jsme tak naštvané je verbalizovat vztek, který v ženách neférový systém probouzí, a transformovat jej do účinných strategií vedoucích k pozitivní změně české společnosti.

Proč jsme tak naštvané?

890 Kč
Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně
Desatero Marka Orko Váchy o životě, lásce, sexu, církvi, přírodě a přátelství. Tahle kniha vznikala při putování Podyjím, při rozjímání na zahradě jedné fary i dlouhých hovorech u vína.
Ukázky

Když za nás Bůh netahá kaštany z ohně

386 Kč
V říši hladových duchů
Toto je kniha o závislostech, tj. o něčem, co se týká každého z nás. Závislí totiž nejsme ani náhodou pouze na drogách, alkoholu, gamblingu nebo cigaretách.

V říši hladových duchů

489 Kč
400 - Snídaně, brunch, kafe
(1x)
Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal – hladinu cholesterolu v krvi!
Ukázky

400 - Snídaně, brunch, kafe

449 Kč
Anděl smrti
(1x)
Když najde detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vysoce postaveného politika Nevilla Lomase nahého, svázaného a mrtvého ve vlastní posteli, vedení Metropolitní policie rychle rozhodne, že jeho smrt není potřeba vyšetřovat.

Anděl smrti

413 Kč
Úsvit všeho
Dlouhé tisíce let jsme údajně žili v absolutně rovnostářských kmenech – než jsme vynalezli zemědělství a s ním také bohatství a chudobu, byrokracii a krutovládce. Učitelé dějepisu i autoři bestsellerů o historii tento jednoduchý příběh milují.

Úsvit všeho

629 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>