Nejprodávanější Kniha v roce 2024

Odvážná žena
Austrálie 1967: Cassie má obrovskou radost, když se jí splní přání a je přijata coby zdravotní sestra a pilotka u letecké lékařské služby. Žena pilotující letadlo však ve své době působí velké pozdvižení a Cassie musí o své místo těžce bojovat.

Odvážná žena

332 Kč
Orákulum Elfů a Víl
(1x)
Orákulum Elfů a Víl je mostem do říší elementálů, které existují mimo běžně vnímatelný svět.

Orákulum Elfů a Víl

449 Kč
Otčenáš
Muchův Otčenáš vychází ze zednářské, symboliky a z pokusů s mimosmyslovým vnímáním, kterým se Alfons Mucha zabýval v kruhu zájemců o vyšší světy spolu se svým přítelem C. Flammarionem.

Otčenáš

539 Kč
Podbrdští géniové aneb Cimrman nebyl sám
(2x)
Kniha „Podbrdští géniové aneb Cimrman nebyl sám“ je souborem textů slovního humoru a literárně-historické mystifikace „o nejvýznačnějších osobnostech Podbrdska za Rakouska-Uherska a tzv. První republiky.

Podbrdští géniové aneb Cimrman nebyl sám

225 Kč
Pojízdná čajovna splněných snů
(1x)
Domov může být, kdekoli zastavíte.

Pojízdná čajovna splněných snů

404 Kč
Posttraumatické vyprávění
Aby bylo možné vzpomínat, vyprávějí se příběhy.

Posttraumatické vyprávění

359 Kč
Pouto krve
Kdysi nerozlučný čtyřlístek – tři ženy a jeden muž – se znovu setkávají ve vesnici, kde společně trávili rané mládí. Na prahu čtyřicítky vidí řešení svých životních karambolů v penězích bohaté příbuzné.

Pouto krve

269 Kč
Princezna Duny
Nový příběh z universa Duny! Děj se odehrává dva roky před Princeznou Duny a je to dosud nikdy nevyprávěný příběh dvou klíčových žen v životě Paula Muad'Diba – princezny Irulan, jeho ženy jen podle jména, a Paulovy skutečné lásky, Fremenky Chani.
Ukázky

Princezna Duny

449 Kč
Sabbatino tažení
Na tisíc let byly Sabbatiny světy pro Impérium ztraceny v područí zhoubných sil Chaosu. Nyní se mocné křížové tažení snaží vrátit sektor pod imperiální nadvládu. Hvězdní pěšáci Železní hadi útočí proti kacířským enklávám...

Sabbatino tažení

350 Kč
Sofisté
Mauro Bonazzi ukazuje, že při zachování všech zásad pečlivé filologické analýzy lze odhalit pozoruhodnou a dodnes inspirativní roli myslitelů řazených k sofistickému hnutí jakožto pragmatiků, realistů a obhájců antropocentrické perspektivy, ...

Sofisté

300 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100