Nejprodávanější tituly - březen 2024
naučná, odborná a učebnice

Diví lidé (v imaginaci) pozdního středověku - 27%
(1x)
Tato vizuálně pojatá poublikace předního českého medievisty je věnována imaginárním divým lidem v reálném středověkém světě.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Diví lidé (v imaginaci) pozdního středověku

478 Kč
348 Kč
Úsvit všeho - 11%
Dlouhé tisíce let jsme údajně žili v absolutně rovnostářských kmenech – než jsme vynalezli zemědělství a s ním také bohatství a chudobu, byrokracii a krutovládce. Učitelé dějepisu i autoři bestsellerů o historii tento jednoduchý příběh milují.
naučná, odborná a učebnice

Úsvit všeho

629 Kč
559 Kč
Kniha pocitů - 11%
(2x)
Sofii zaplavil smutek. Nejlepší kamarádka se odstěhovala do vzdáleného města! Zůstaly po ní jen vzpomínky a obrovská prázdnota. Co teď? Bude se Sofie ještě někdy radovat?
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Kniha pocitů

495 Kč
440 Kč
Novinářem v Číně 2 - 11%
(6x)

Další várka syrových příběhů ze života známého novináře v Číně. Ponořte se do víru zážitků asijské dekády Tomáše Etzlera, vydala by na několik lidských životů. Jak vývoj Číny ovlivnila politika jednoho dítěte? Jaké je zde postavení žen?

naučná, odborná a učebnice

Novinářem v Číně 2

422 Kč
375 Kč
Tajná moc čísel - 11%
(3x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Tajná moc čísel

267 Kč
238 Kč
Přetrvávající primární reflexy - 11%

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních reflexech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

naučná, odborná a učebnice

Přetrvávající primární reflexy

441 Kč
392 Kč
Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku - 50%
(1x)
V knize Chonrad Stoeckhlin a noční houf autor líčí příběh dvou pastýřů z konce 18. století, kteří si navzájem slíbili, že pokud jeden z nich zemře, přijde druhého navštívit a bude mu podrobně vyprávět o posmrtném životě.
naučná, odborná a učebnice

Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku

198 Kč
99 Kč
Be Useful: Seven tools for life - 11%
(1x)
The seven rules to follow to realise your true purpose in life-distilled by Arnold Schwarzenegger from his own journey of ceaseless reinvention and extraordinary achievement, and available for absolutely anyone.
naučná, odborná a učebnice

Be Useful: Seven tools for life

449 Kč
399 Kč
Věk hněvu - 11%
Odkud pramení hněv, který se šíří od Brazílie po Indii, od USA po Rusko, překračuje hranice náboženství i kultur a je rozšířen mezi chudými i bohatšími? Jaká logika vede k volbám autoritářů a politickému násilí?
naučná, odborná a učebnice

Věk hněvu

351 Kč
312 Kč
Raketa – Hravá kniha pro děti 2 - 11%
Pokračování oblíbené pracovní knihy od tvůrců časopisu Raketa. Výběr těch nejzajímavějších a nejzábavnějších aktivních úkolů, kvízů a her z čísel 16 až 30.
naučná, odborná a učebnice

Raketa – Hravá kniha pro děti 2

266 Kč
236 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>