Co asi napeče na pátek Petra Hůlová?

Jaký vztah je mezi tebou a Zenitem?
Jsem poloviční spolumajitelkou. S Lukášem Havlenou máme Zenit půl na půl.
Co by měl být Zenit za místo? Literární bufáč?
https://www.youtube.com/watch?v=Msy42LZ8ywA&feature=youtu.be
Zenit byl předtím prodejnou oken, samoobsluhou, masnou. Nechali jsme tam všechny tyhle vrstvy vidět. Cihlovou tapetu, dlaždice s Venušema, opadanou omítku. Cílený ne-styl. Když člověk vejde do podniku, většinou si ho hned stylově zařadí a podle toho se v něm často taky má tendenci chovat. V Zenitu tohle vodítko chybí. Nezbývá, než být sám sebou. Chachacha.
V Zenitu se můžete nasnídat, naobědvat i navečeřet. Dát si mongolské knedlíky i sekanou. Smaženku i kuřecí prsy s brusinkovým přelivem. Máme vkus, ale nemáme styl.
Proč otevíráte zrovna v Krymské? Jak bys popsala atmosféru té ulice? Jak se to podle tebe stane, že taková ulice obživne?
Původně jsme hledali něco na sídlišti. Uvažovali jsme o jednom místě v Modřanech a dvou na Jižním Městě. A pak jsme náhodou našli inzerát na prostor v Krymské a bylo nám jasné, že to musíme vzít. Nechci opakovat všechno to, co už se o Krymské dávno říká. Prostě ta lokalita lidi přitahuje. A je to především zásluha podniků, co už tam jsou. Cafe Sladkovský, Cafe V lese, Nowak, Plevel, Sběrné suroviny, Klub Pilotů, knihkupectví Baobab, Strojovna...
Viděl jsem tě na Knihexu vařit s gustem paellu? Budeš opravdu pro Zenit
pravidelně vařit, péct a smažit?
Nejdřív jo, pak už snad ne tolik. To mi připomíná, že sháníme dobrou kuchařku.
Další články

Rozhovor s Pánem prstenů Alešem Procházkou

Nudíš se? A zkusila si už nakupování?
