Helena Uhrová - Jak se dělá ...
Skladem

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Nakladatel: Víkend 2016
Skladem
242 Kč

Anotace

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Autor:
Uhrová, Helena
Nakladatel:
Víkend
EAN:
9788074331510
ISBN:
978-80-7433-151-0
Doporučená prodejní cena:
269 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 96 stran, česky
Rozměry:
14,8 × 21 cm
Rok vydání:
2016 (2. vydání)