Andy Brunning - Proč pláčeme při ...
Skladem

Proč pláčeme při krájení cibule?: + 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla

Nakladatel: Grada 2018
Skladem
296 Kč

Anotace

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy.

Budeme se tedy bavit o chutích, vůních,...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

O jídle trochu jinak

Pakliže vás zajímá, proč nakrojené avokádo tak rychle hnědne, jestli absint způsobuje halucinace nebo proč někomu po chřestu zapáchá moč, výběru této sympatické příručky, která jednoduše a zábavně popisuje chemické procesy stojící v pozadí mnoha otázek spjatých s nejrůznějšími potravinami, určitě litovat nebudete.
Celá recenze

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Proč pláčeme při krájení cibule?
Autor:
Brunning, Andy
Nakladatel:
Grada
EAN:
9788027107735
ISBN:
978-80-271-0773-5
Doporučená prodejní cena:
329 Kč
Originál:
Why Does Asparagus Make Your Wee Smell?
Překlad:
Somogyi, Petr
Popis:
1× kniha, brožovaná, 155 stran, česky
Rozměry:
19 × 16,5 cm
Rok vydání:
2018 (1. vydání)