Ke stažení

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes: 4. díl: P - Š

Nakladatel: Viking 2015
Ihned
69 Kč

Anotace

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ošlejch či kardy? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času telecí kořínek či pajšl? A co v létě? Také mlsáte šaráb?...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Autor:
Vašák, Jaroslav
Nakladatel:
Viking
EAN:
Doporučená prodejní cena:
69 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 330 stran, bez zabezpečení DRM, 2,9 MB ePUB ePUB, 6,2 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2015