Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2024

Olívie
A teď vám něco řeknu. Když jsem Olivii dopsala, zůstalo mi po ní smutno. Měla jsem ji ráda a v něčem mi byla velmi blízká... Mluvila jsem o svých pocitech s manželem a on mi okamžitě, bez váhání, řekl, že se s ní nemusím loučit, že můžu psát dál...

Olívie

449 Kč
Olomoucký pitaval – Skutečné kriminální příběhy
(1x)
Netradiční pohledy do dějin Olomouce i Moravy nabízí upravená a doplněná publikace, jejíž první vydání se stalo pro zájemce zcela nedostupným.

Olomoucký pitaval – Skutečné kriminální příběhy

269 Kč
Oplocený čas
(1x)
Jádrem knihy je rozsáhlý rozhovor, který s Františkem Wiendlem ml. (nar. 1923) vedl jeho syn Jan (nar. 1969) o mezních situacích a událostech, které František Wiendl a jeho nejbližší prožili v dlouhých obdobích dvou totalitních režimů v Čechách.

Oplocený čas

351 Kč
Orgány nepatří do nebe
(2x)
Příběhy české transplantační chirurgie. Renata Kalenská v knize rozhovorů vzdává hold Jiřímu Froňkovi, mimořádné osobnosti české transplantační chirurgie...

Orgány nepatří do nebe

359 Kč
Ostrov bohyní
Příběhy ze světa černokněžníka Rogana

Ostrov bohyní

268 Kč
Ostrov v plamenech
(2x)
Výbuch islandské sopky Laki je jednou z největších přírodních katastrof v dějinách. Vychrlila jedovatou mlhu, která přetrvávala osm měsíců a Evropu ovlivňovala ještě několik dalších let.
Ukázky

Ostrov v plamenech

315 Kč
Osudná hra Bedřicha Smetany
Po léta existující dohady o nemoci Bedřicha Smetany, jež ke konci jeho života vyústily do dramatického závěru, osvětluje kniha specialisty v čelistní a obličejové chirurgii se zaměřením na dětský věk.

Osudná hra Bedřicha Smetany

387 Kč
Osudová past
Řecký historik Thúkýdidés popsal v Dějinách peloponnéské války dynamiku, která v 5. století př. n. l. vedla k velké antické válce mezi Athénami, jejichž moc vzrůstala, a dominující Spartou, u níž tyto změny vyvolaly velké obavy.

Osudová past

537 Kč
Padesátka
(2x)
Kniha téměř o všem, co těší a trápí ženy kolem padesátky.
Ukázky

Padesátka

404 Kč
Panský dům a jeho dcery
(1x)
Marie a Paul Melzerovi si užívají rodinného života, ale jejich štěstí netrvá dlouho. Vypukla první světová válka a muži narukují na frontu.

Panský dům a jeho dcery

449 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100