Nejprodávanější e-knihy - duben 2024

Neexistence
(2x)
Romantický, drsný a filozofický příběh, který vám uštědří pořádnou facku.
Ukázky

Neexistence

149 Kč
Některé holky ano
(2x)
Morgan, elitní atletka, je na konci posledního ročníku nucena přestoupit na jinou střední školu poté, co se ukáže, že být homosexuál je v rozporu s kodexem chování její soukromé katolické školy.
Ukázky

Některé holky ano

209 Kč
Nikdy
Nejnovější dramatický špionážně-politický thriller z pera mistra vypravěče přináší poutavý, akční i hluboce lidský příběh ze současnosti, ve kterém se mírově smýšlející představitelé tajných služeb a špičky světových velmocí snaží zabránit katastrofě.
Ukázky

Nikdy

419 Kč
Nultá hodina
Gull´s Point hostí na první pohled tak trochu zvláštní společnost. Zdánlivě nesouvisející události, které spájí právě jen místo se začnou proplétat a napětí v Gull´s Point vyvrcholí v „nulté hodině“ – vraždou lady Tressilianové.
Ukázky

Nultá hodina

279 Kč
Operace Banány
(1x)

David Walliams, autor veleúspěšné Babičky drsňačky, napsal akční, bondovsky laděný příběh z druhé světové války, v němž však není nouze ani o humor.

Ukázky

Operace Banány

298 Kč
Osmnáct pod nulou
(3x)
Třetí temný případ Fabiana Riska. Třetí mrazivý thriller z pera švédského bestselleristy Stefana Ahnhema. Automobilová honička u helsingborského přístavu skončí pro jeden vůz tragicky – pádem do ledových vod. Na předním sedadle je nalezen jeden z nejvlivnějších švédských podnikatelů v oblasti IT…
Ukázky

Osmnáct pod nulou

399 Kč
Osudné svědectví
(7x)
Detektiv Erika Fosterová se během večerní procházky v okolí svého nového domu v Blackheath ocitá na místě činu. Brutálně zavražděná žena je Vicky Clarkeová, která měla svůj vlastní podcast o skutečných zločinech.
Ukázky

Osudné svědectví

390 Kč
Podíl viny
(2x)
Studentka Aneta Valová zastřelila v domě svých rodičů mladíka. Obhajuje se tím, že se jednalo o nehodu. Osobu, která vnikla do domu, údajně neviděla. A zbraň, kterou chtěla použít pouze na zastrašení domnělého lupiče, neměla vystřelit.
Ukázky

Podíl viny

179 Kč
Pověst v ohrožení
Lady Cecily vždy kladla svou rodinu na první místo. Ale teď její život nabral nečekaný spád. Krátce po sobě se oženili oba její starší bratři a ona najednou ztratila postavení paní domu.
Ukázky

Pověst v ohrožení

109 Kč
Povídky, které pomáhají
(1x)
Svou povídkou přispěli do tohoto dobročinného sborníku nejen renomovaní, „zaběhnutí“ literáti, ale i hudebník či politik a v neposlední řadě také vítězové čtenářské soutěže.
Ukázky

Povídky, které pomáhají

259 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100