Nejprodávanější tituly - únor 2024

Toyen
(12x)
Svobodomyslná malířka a výrazná osobnost meziválečné umělecké avantgardy nás dodnes inspiruje. Její biografie odkrývá dosud neznámá fakta a zachycuje historii mnoha obrazů. Text doprovází přes dvě stě reprodukcí a dokumentárních fotografií.
Ukázky

Toyen

1 347 Kč
Přetrvávající primární reflexy

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních reflexech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

Přetrvávající primární reflexy

441 Kč
Be Useful: Seven tools for life
(1x)
The seven rules to follow to realise your true purpose in life-distilled by Arnold Schwarzenegger from his own journey of ceaseless reinvention and extraordinary achievement, and available for absolutely anyone.

Be Useful: Seven tools for life

449 Kč
Poslední jednorožec
(1x)
Poslední jednorožec, slavná kniha Petera S. Beagla plná poetiky, čar a kouzel, v sobě skrývá také spoustu lehce humorného nadhledu, což je natolik neotřelá a pestrá kombinace, že se dodnes po právu těší celosvětové oblibě.
Ukázky

Poslední jednorožec

358 Kč
Usedlost
(5x)

Usedlost se odehrává na jednom místě, ale v různých dobách. Začíná v současnosti – žena, která odlehlé rodinné stavení s pozemky právě zdědila, k nim nemá příliš silný vztah, připadá si tam cizí.

Ukázky

Usedlost

439 Kč
Bílý šum
(1x)

Román Bílý šum je obecně považován za vrcholné dílo Dona DeLilla. Vypráví příběh Jacka Gladneyho, amerického profesora hitlerologie, jeho čtvrté ženy Babette a jejich čtyř ultramoderních potomků.

Ukázky

Bílý šum

448 Kč
Sběratel
V novém napínavém thrilleru od autora bestsellerů New York Times Daniela Silvy se Gabriel Allon pouští do pátrání po ukradeném Vermeerově mistrovském díle a odhaluje spiknutí, které může svět přivést na pokraj jaderného armagedonu.

Sběratel

404 Kč
Město v mlze
(5x)
Robin Verner pracuje v reklamce, zároveň má ale i spisovatelské ambice. ...
Ukázky

Město v mlze

313 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
Ukázky

Rozpůlený dům

448 Kč
Obnova národů - Polsko, Ukrajina, Litva, Bělorusko 1569-1999
(1x)
Kniha je jedinečnou studií historického vývoje etnických národů založeného na jazyce a identitě. Týká se čtyř východoevropských zemí....
Ukázky

Obnova národů - Polsko, Ukrajina, Litva, Bělorusko 1569-1999

446 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>